+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Digi Consult verwelkomt Patrick Willem als nieuwe Senior Account Manager

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Digi Consult verwelkomt Patrick Willem als nieuwe Senior Account Manager

Digi Consult verwelkomt Patrick Willem als nieuwe Senior Account Manager

Sinds 16 april staat een nieuwe Senior Accountmanager aan het roer van de grootste Ricoh partner in Vlaanderen. Als officieel Ricoh partner er invoerder van Specktron in de Benelux biedt Digi Consult talrijke innovatieve en efficiënte totaaloplossingen.

“Digi Consult is een snelgroeiend bedrijf, we zijn dan ook zeer verheugd om sinds 16 april de heer Patrick Willem als nieuwe Senior Accountmanager te mogen verwelkomen.” steekt Wim, Commercieel directeur, van wal. “Er werd een keuze voor elkaar gemaakt: met zijn jarenlange ervaring in een wereld waarin hij vertrouwd raakte met beeldschermen, projectie en aanverwanten en waar hij erin slaagde een imposant netwerk uit te bouwen, was Patrick een logische keuze voor Digi Consult.” Patrick voelde zich dan weer aangetrokken tot de interactie, de dynamiek en de drijfveer die te vinden is bij de overige werknemers. Patrick zorgt voor een bijdrage van nieuwe inzichten, talent en veel ervaring en voelt zich gedragen en gesteund binnen het bedrijf, kortom: heel veel mogelijkheden voor een mooie toekomst binnen Digi Consult.

Zijn taak zal er vooral uit bestaan om de brede West-Vlaamse markt verder te ontginnen. De veelhoek Ieper – Veurne – Kortrijk – Roeselare – Brugge – en Oostende is de thuisvestiging van vele verschillende bedrijven, gaande van kleine ondernemingen tot multinationals. Deze veelhoek vormt dan ook een ongebreideld aanbod om de zogenaamde ‘total solutions’ van Digi Consult aan te bieden. “Werken vanop afstand zit de laatste jaren in de lift, we werken niet langer uitsluitend op vaste tijdstippen op een kantoor, maar meer en meer volgens glijdende werktijden, thuis of op een andere locatie die we zelf kiezen. Uiteraard zijn tools om te communiceren, het sharen van files en het brengen van een presentatie dan onmisbaar. Daar doen de diensten van Digi Consult en ons breed aanbod van interactive screens met video- en conference calls tools zijn intrede.” aldus Patrick.

“Ook in de scholenwereld zien we heel wat mogelijkheden. In vele andere landen hebben de klassieke zwarte schoolborden reeds plaats geruimd voor de hoogstaande technologie achter de smart screens. België heeft hier een achterstand opgebouwd. Patrick is dan ook de perfecte man om deze markt aan te boren en onze Belgische scholen niet enkel te laten bijbenen, maar hen ook een vooruitstrevende positie op technologisch vlak te bezorgen.” sluit Wim af.

Welkom in het team Patrick!