+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Het recycleren van toners? Hoe doe je dat?

Digi Consult > Nieuws en events > Print > Het recycleren van toners? Hoe doe je dat?

Het recycleren van toners? Hoe doe je dat?

Ricoh voorziet hiervoor een speciaal recyclage programma. En dat is nodig. Gezien het toner residu dat achter blijft in de lege toners behoorlijk schadelijk is voor de natuur is het toch niet onbelangrijk dit op de gepaste wijze te verwerken.

Dit proces start reeds bij jou. Al is het een kleine moeite dit te ondernemen, het kent een groot gevolg voor onze duurzame wereld.
Het principe is klassiek. Jij meld je aan en geeft aan over enkele lege toners te beschikken die je netjes bijhield in de recyclage box. Dit is een beetje te vergelijken met het bewaren van lege batterijen tot wanneer het doosje vol is. Eens de toner box vol is geef je een seintje. Deze wordt dan bij jou opgehaald en je krijgt meteen een nieuwe lege box. Daar stopt ook jouw aandeel, al doe je dit steeds opnieuw.