+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Product van de maand

Digi Consult > Nieuws en events > Digi Consult > Product van de maand

Product van de maand

Ricoh IM C2000 Intelligente Printer

Deze complete en intelligente alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 20 pagina’s per minuut is voorzien van een ARDF en kan printen, kopiëren en scannen in kleur. Het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch is voorzien van een intuïtieve touch- en swipe-interface voor een eenvoudige bediening. Om tijd te besparen, licht het Smart Operation Panel op zodra u in de buurt komt, zodat gebruikers apps en functies kunnen voorselecteren. En omdat de alles-in-1 printer is uitgerust met de Always Current Technology™ van Ricoh, kunnen nieuwe functies eenvoudig worden gedownload.

Digi Consult biedt voor aankoop, leasing of huur in België de Intelligente multifunctionele Printer Ricoh IM C2000 / IM C2500 aan, ontdek het product en de promotie