+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Vacature: Senior Account Manager West-Vlaanderen

Digi Consult > Nieuws en events > Digi Consult > Vacature: Senior Account Manager West-Vlaanderen

Vacature: Senior Account Manager West-Vlaanderen

 

Als geschikte kandidaat:

 • Beschik je over minstens 2 jaar succesvolle sales ervaring op professioneel niveau binnen deze functie
 • Ben je strategische ingesteld en heb je de nodige onderhandelingsvaardigheden
 • Ben je resultaatgericht
 • Ben je overtuigend en in staat om duurzame klantenrelaties op te bouwen
 • Scoor je pluspunten dankzij jouw algemene affiniteit met IT

 

Je wordt beloond met:

 • Een uitgebreid salarispakket
 • Aantrekkelijk en progressief bonusschema
 • 38-uren werkweek
 • Firmawagen en bijhorende tankkaart
 • Laptop, gsm met bijhorend abonnement
 • Gepassioneerde collega’s en een gedreven werksfeer in een prachtige nieuwbouw

 

Wat ga je doen?

Als accountmanager beheer je een historische klantenportefeuille in West-Vlaanderen en ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van deze waardevolle accounts. Uiteraard ben je in deze functie geacht de regionale klantenportefeuille te vergroten en vorm en structuur te geven. Onze binnendienst zal je optimaal ondersteunen bij het verwerken van je documenten. Jouw focus zal liggen op het binnenhalen van nieuwe key-trajecten en het verzorgen van de historische portefeuille, relatiemanagement en groei. Om de beste dienstverlening te bieden verzorg je gedurende de looptijd van de contracten met veel empathie de communicatie met je klanten.

 

Werken bij Digi Consult

Sinds 2004 ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij bedienen zowel bedrijven, scholen als overheidsorganisaties. Digi Consult is marktleider in producten en diensten op het gebied van IT & Documentmanagement. Naast hoogwaardige hardware (multifunctionals en printers), bieden we duurzame softwareoplossingen op het gebied van documentbeheer aan. Via onze audiovisuele tak bieden wij ook interactieve totaaloplossingen aan die de klassieke projectieoplossingen zoals beamers, projectieschermen en flipcharts vervangen. Vaak integreren we hier toepassingen zoals videoconferencing en signage in.

Sinds 2016 zijn wij de grootste Nederlandstalige Ricoh partner van België. Dankzij ons partnership met Ricoh beschikken we al meer dan 15 jaar over het grootste verkoop- en servicenetwerk in de markt. Daarnaast hebben we ook een intern service team dat mee vorm en inhoud geeft aan ons streven naar klantvriendelijke en persoonlijke service.

Omdat Digi Consult ondanks zijn succesvolle groeitraject nog steeds in een groeifase zit, behoort doorgroeien op termijn tot de mogelijkheden. Werken bij Digi Consult is een boeiende en leerrijke bedoening en met een aantal fijne collega’s kunnen we samen de wereld aan!

 

Solliciteren?

Bezorg je CV en motivatiebrief aan wim.couck@digiconsult.biz.