+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Ontdek Specktron 's nieuwe Ultra-Short Throw interactieve Laser Projector

Digi Consult > Nieuws en events > Digi Consult > Ontdek Specktron ’s nieuwe Ultra-Short Throw interactieve Laser Projector

Ontdek Specktron ’s nieuwe Ultra-Short Throw interactieve Laser Projector

Gedaan met verdwaalde lichtsterkte, weg dure lampen en weg onderhoudskosten. Specktron weet met zijn nieuwe Ultra-Short Throw Interactive Laser Projector komaf te maken met enkele bottlenecks waar we vandaag mee te maken hebben. Of was het gisteren?

Vandaag is deze WDL-3500i van Specktron reeds beschikbaar.

Specktron WDL-3500i

Dankzij de lasertechnologie van Specktron levert deze projector steeds eenzelfde lichtsterkte. Hierdoor is er altijd projectie, zelfs in heldere ruimtes. Zowel bij bedrijf als bij educatieve doeleinden zal de WXGA interactie niet te wensen overlaten. Een grote projectie dus met multi touch interactiviteit.