+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

DigiConsult Roadshow 2017 @ KV Oostende.

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > DigiConsult Roadshow 2017 @ KV Oostende.

DigiConsult Roadshow 2017 @ KV Oostende.

Het is 2017 en dat wil Digi Consult samen met haar klanten en partners enthousiast inzetten. Na het verteren van de vele feestmaaltijden begin januari trakteren wij daarom onze klanten uit de academische en bedrijfswereld op een roadshow.

Dit jaar gaat deze door in het gloednieuwe Versluys stadion te Oostende. De aanwezigen worden hartelijk onthaald bij een ontbijt in de Digi Consult persroom. Vervolgens word de dag ingevuld met een presentatie van de hedendaagse toepassingen en toestellen die Digi Consult kan aanbieden. Ook een interactieve ervaring met ‘hands-on’ de toestellen als de Interactieve Learning table, de interactieve Touch LED, printertoestellen met ‘Smart Device Connector’ toepassing… Daarnaast is er uiteraard ook een rondleiding doorheen het stadion.

De roadshow zal worden afgesloten met een lunch. Ook krijgen de genodigden ruim de tijd om enkele van de toestellen zelf van dichtbij te gaan bekijken en gebruiken.

Wij wensen iedereen alvast een spetterende start van 2017!