+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Clevertouch ... een 'clever' engagement.

Digi Consult > Nieuws en events > Digi Consult > Clevertouch … een ‘clever’ engagement.

Clevertouch … een ‘clever’ engagement.

Het is alweer even geleden dat we wat nieuws wisten te vertellen maar nu is het zo ver. En als we dit doen, doen we het meteen goed!

Na enkele jaren geleden van start te zijn gegaan met het Specktron verhaal, wat vooral een betaalbare oplossing biedt binnen de educatieve sector, hebben we het gamma nu verder uitgebreid. Dit met niets minder dan het producten arsenaal van Clevertouch.

 

Clevertouch heeft zijn gamma ingedeeld in meerdere segmenten en kan daardoor artikelen aanbieden die meer beantwoorden aan de noden van de klant. Zo hebben zij artikelen voor het business segment als de V-serie met oogwenk naar het prijsbewuste prijskaartje gecombineerd met bijgeleverde essentiële software en functionaliteiten. Ook de Pro series vind je hier terug dewelke zeer krachtig zijn en voorzien zijn van een ruim assortiment aan toepasbare softwaremodaliteiten.

Daarnaast stelt Clevertouch ook een onderscheid tussen het gewone onderwijs en het hogere onderwijs. Bij het gewone onderwijs voorziet Clevertouch een heel gamma aan educatieve software en interactieve spellen waarvan kinderen heel wat kunnen leren.
Voor het hogere onderwijs laten zij u kiezen tussen een betaalbare serie voorzien van alle essentiële software en anderzijds de super snelle vooruitstrevende touch screens. Voor beiden is er ook het educatie pakket voor handen met 5 jaren garantie en tal van extra’s.

Zoals altijd kan je bij de professionele medewerkers van Digi Consult terecht voor meer informatie en ook een demo!