+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Digi Consult stelt nieuw Black Board voor in première op het jaarlijkse onderwijs evenement

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Digi Consult stelt nieuw Black Board voor in première op het jaarlijkse onderwijs evenement

Digi Consult stelt nieuw Black Board voor in première op het jaarlijkse onderwijs evenement

Dit jaar had Digi Consult een Europese première in petto voor de genodigden op haar jaarlijkse evenement voor professionals in de wereld van het onderwijs.

En wat voor één …

Digi Consult gaat er prat op dat zij steeds een luisterend oor heeft voor de klant. Binnen het onderwijs is dat achter de schooldirectie, dewelke ons eerste aanspreekpunt is, eerder de persoon aan het roer in de klas, de leerkracht. Met die insteek richten wij onze pijlen voor deze editie op hun wensen. Op het evenement bewijst Digi Consult eens te meer hoezeer zij willen tegemoet komen aan de werkelijke noden die zich dag dagelijks stellen. In het kader van het evenement voor de educatieve sector kan het niet anders dan dat Digi Consult met een oplossing komt aandraven die voldoet aan de vraag van de leerkracht. En dat is bij deze zeker gelukt. Bij de wens om bijvoorbeeld terug – ook – met krijt aan de slag te kunnen zonder het moeten inboeten van de digitale functionaliteiten die we tot op vandaag aanbieden, hebben we meer dan een compromis gesloten. We hebben gewoon een totaaloplossing in huis gehaald.

(Digi Consult onderWIJS evenement 2018 met Black Board première)

 

Daarnaast had Digi Consult ook heel wat nieuwe diensten en veranderingen aan te kondigen. Zo kunnen we voortaan een waaier aan opleidingsformules, extra diensten en onderhoudscontracten aanbieden. Allemaal op maat van de noden van de klant.

Het aanbod in toestellen is inmiddels ook ruimer geworden. Hoewel de nadruk bij high-end Clevertouch led’s ligt, hebben we ook tal van andere alternatieven. Dit zowel op het vlak van alternatieve led producten als alternatieve presentatie en educatiemiddelen zoals WUST laser beamers, touch boards in verschillende grote formaten maar ook document software en uiteraard de bijbehorende printer- kopie- en scantoestellen.

Nog steeds is Digi Consult een voorbeeld in het bieden van een totaalpakket met het engagement waarbij wij de klant als klant bedienen en dit nog steeds met de grote ‘S’ van Service. Hiervan getuigen ook enkele mooie referenties dewelke je op deze site terug kan vinden.

 

 

Heb je het evenement gemist dit jaar, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen je immers uitnodigen in onze huidige showroom of wie weet reeds in de nieuwe. Want ja, ook kondigden wij aan dat we dit jaar verhuizen. Onder lichte dwang door het plaatsgebrek op de huidige locatie door ons succes zoeken wij andere oorden op. We blijven binnen Denderleeuw maar trekken deze zomer in in onze nieuwbouw. Wij kijken er alvast naar uit!