+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Clevertouch LED schermen en LUX, een unieke beleving.

Digi Consult > Nieuws en events > Interactieve touchscreens > Clevertouch LED schermen en LUX, een unieke beleving.

Clevertouch LED schermen en LUX, een unieke beleving.

Voortaan hebben we ook het gamma van Clevertouch LED schermen op de website gepubliceerd. Hiermee breiden we ons gamma interactieve touch schermen uit. Niet alleen bieden we hierdoor meerdere toestellen aan, ook de keuze in interactie wordt ook uitgebreid.
Clevertouch bied een waaier aan led-touch schermen aan waarbij veel aandacht wordt besteed aan het gebruiksgemak. Dit wordt verwezenlijkt door de LUX software.

Hieronder vind je alvast een video terug die je een impressie geeft van de look en feel op een Clevertouch. Wens je echter een real life ervaring? Vraag dan zeker een demo aan bij één van onze vertegenwoordigers.