+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

GDPR - AVG

GDPR – AVG

Privacywetgeving

Zoals u wellicht in het nieuws heeft vernomen, geldt in Europa vanaf 25 mei een nieuwe privacywetgeving. In het kader van deze nieuwe wetgeving dienen wij u te informeren dat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk door ons worden opgeslagen in onze database. In eerste instantie is dit om u te kunnen contacteren aangaande de praktische evenals de administratieve noodzaken die onze professionele relatie vereist. Daarnaast wenden wij ons ook tot deze gegevens voor communicatie aangaande ons aanbod, eventuele acties, evenementen of nieuwsbrieven. Indien u dit niet wenst of u wenst te weten welke gegevens wij van u beschikken, dan kunt u ons hierover via mail info@digiconsult.biz informeren. Indien we geen informatie ontvangen wordt u automatisch hernomen na 7 dagen. Uiteraard kunt u zich achteraf altijd nog uitschrijven. Lees verder voor meer details.

 

Volgens de privacywetgeving van mei 2018 moeten we zeggen welke ‘juridische gronden’ we hebben om je gegevens te gebruiken. We hebben gegevens van je nodig vanwege de contractuele afspraken tussen jou en Digi Consult, zoals jouw leasing, huur of aankoop van een product. Dit is het geval bij:

 • Bestellen & pre-order
 • Levering
 • Retour & reparatie
 • Verhuis en ophaling
 • Contact met onze klantenservice
 • Administratieve en consultatie doeleinden op zakelijk vlak

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:

 • Reviews & klanttevredenheidsonderzoek
 • Contact met onze klantenservice
 • Bezoek aan de website
 • Account
 • Nieuwsbrief & e-mail
 • Persoonlijk advies
 • Acties
 • Social media

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit houden we netjes bij.

We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het betreft dan deze partijen: bezorgpartners, leveranciers of reparateurs, productondersteuning, betaalpartners, IT-dienstverleners. Onze bezorgpartner moet tenslotte je bestelling afleveren op het juiste adres en het is fijn als de reparateur aan het juiste filiaal staat om je toestel te herstellen. In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

De partijen die van ons toegang krijgen tot je gegevens, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens Digi Consult. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens. Sommige cookie-ontwikkelaars hebben toegang tot de gegevens die cookies op de websites van enkele van onze partners verzamelen. Voor sommige zaken als enkele productbeschrijvingen word je namelijk omgeleid naar websites van derden. Je leest hier meer over in het privacybeleid van deze partijen. We verkopen jouw gegevens nooit aan derden.

We slaan je gegevens op in verschillende databases binnen de EU. We hanteren altijd strenge beveiligingsmaatregelen. In het uitzonderlijke geval dat klantgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Unie, zorgen we ervoor dat jouw privacy op een passende manier beschermd blijft. Voor een aantal landen is dit officieel vastgesteld. Sommige Amerikaanse partijen hebben zich geregistreerd onder het Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt. Of we werken met officiële modelcontracten die speciaal zijn opgesteld om jouw privacy te waarborgen.

Uiteraard blijf jij de baas over jouw gegevens. Wil je gratis inzage krijgen in jouw persoonsgegevens en een kopie ontvangen? Of wil je je gegevens wijzigen, verwijderen, gebruik beperken of je e-mailvoorkeuren aanpassen? Geen probleem. Je laat het ons weten per post of e-mail.

Uitschrijven is zo gepiept. Een postbrief of een e-mail naar info@digiconsult.biz met diezelfde vraag en de kous is bijna af.

We willen zeker weten dat jij écht jij bent. Daarom kunnen we aanvullende informatie van je vragen om je identiteit vast te stellen. Dat doen we ook bij onduidelijke verzoeken.

 

Voor vragen of klachten over je gegevens en de bescherming van je privacy kan je contact opnemen met Digi Consult.

Mailen: info@digiconsult.biz
Schrijven: Steenweg 591, 9470 Dendenderleeuw.

Wanneer je niet tevreden bent over hoe Digi Consult omgaat met jouw privacy kan je contact opnemen met de privacy-autoriteit.

 

Wij zijn Digi Consult B.V.B.A.

BTW: BE0866396476

Steenweg 591
9470 Dendenderleeuw
België
Telefonisch: +32 (0) 53 683 194
Via e-mail: info@digiconsult.biz