+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Digi Master Academy in de startblokken!

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Digi Master Academy in de startblokken!

Digi Master Academy in de startblokken!

Complete trainingen op maat voor bedrijven en scholen met interactieve schermen vanaf heden bij de Digi Master Academy.

 

Interactieve schermen, de toekomst.

 

Een wereld zonder technologie is tegenwoordig ondenkbaar. Oplossingen zoals interactieve schermen, zitten in de lift en zijn vandaag de dag een must in een professionele omgeving. Interactieve schermen vergemakkelijken de communicatie binnen bedrijven en scholen. Logisch… maar is dit echt wel zo?

 

Getest en goedgekeurd!

 

Digi Consult, expert op vlak van interactieve schermen, voerde een uitgebreid onderzoek in the field naar het gebruik van interactieve schermen en de resultaten waren verrassend.

Vandaag de dag beseffen bedrijven en scholen dat interactieve schermen een positieve bijdrage leveren en gaan ze ook vaak over tot aankoop. Echter, het ontbreekt werknemers en onderwijzers dikwijls aan skills om de mogelijkheden te benutten. Oorzaken zijn onder meer de mate van interesse en motivatie van de directie, de digitale mindset bij het personeel en in hoeverre werknemers en leerkrachten bereid zijn om inspanningen te leveren.

 

… en nu, aan de slag!

 

Eens de installatie van het scherm voltooid is, spreken we dus van een kloof. Daaropvolgend rijzen er vragen. Welke mogelijkheden zijn er precies met zo’n scherm en hoe kunnen ze maximaal benut worden? Elke bedrijf heeft andere doelstellingen, elke les heeft specifieke leerdoelen, logisch dat één algemene opleiding dus niet volstaat.

 

Wat er zo bijzonder is aan de Digi Master Academy?

 

De Digi Master Academy gaat op maat van de klant na welke doelstellingen er behaald moeten worden. Is het interactieve scherm vooral nuttig voor conference calls in een businessomgeving? Doet het dienst in een klaslokaal als schoolbord? Draagt het bij tot een tactische voorstelling van een sportwedstrijd in een sportclub? Functioneert het als videomuur in een hippe kledingwinkel? Of ondersteunt het architecten bij het analyseren van bouwtekeningen? Oneindig veel verschillende toepassingen… dan is enkel maatwerk mogelijk.

 

Vandaag over een jaar?

 

De Digi Master Academy biedt vandaag de dag individuele- en groepsopleidingen aan bedrijven.

 

Aan de ene kant gaat het om trainingen voor professionals. De eerste vraag die er gesteld wordt is ‘Waarvoor wil ik het scherm gebruiken?’. Elke training is op maat van de klant en beoogt bijgevolg ook de specifieke doelstellingen van de klant, met de nadruk op het persoonlijke aspect.

 

Aan de andere kant ontwerpt de Digi Master Academy een opleidingsaanbod voor scholen in het bijzonder. Hier wordt gewerkt op 3 niveau’s. In het eerste niveau worden trainingen aangeboden als inspiratiesessie en wordt er stap voor stap kennis gemaakt met het interactieve bord. Niveau 2 gaat over tot het maken van een les met een interactief scherm, rekening houdend met de beoogde leerdoelen. Als laatste gaat het om een training op een higher level, bedoeld voor gevorderde leerkrachten die naar uitbreidingsmogelijkheden op zoek zijn.

 

Waar je ons kan vinden?

 

Het hoofdkwartier van de Digi Master Academy is gelegen aan de Steenweg, nummer 591 in Denderleeuw. Natuurlijk komen de docenten graag tot bij de klant om de opleiding nóg persoonlijker te maken.

 

Hebt u interesse of wil u meer informatie over de Digi Master Academy?

Neem dan contact op en stel ons uw vraag.