+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Ricoh wint twee BLI Awards met nieuwe generatie intelligente printers

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Ricoh wint twee BLI Awards met nieuwe generatie intelligente printers

Ricoh wint twee BLI Awards met nieuwe generatie intelligente printers

Ricoh introduceerde begin dit jaar een nieuwe generatie van intelligente A3 kleuren multifunctionele printers (MFP’s). Deze nieuwe serie is de eerste reeks van Intelligent Devices om te voorzien in de voortdurend veranderende behoeften van de digitale werkplek. De nieuwe generatie intelligente printers, waarvan de Ricoh IM C4500 is getest, is al direct beloond met twee BLI Winter Pick Awards 2019. De Ricoh IM C 4500 is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.

Always Current Technology
De Intelligent Devices maken gebruik van Ricoh’s nieuwe Always Current Technology. Via dit platform kunnen gebruikers direct nieuwe applicaties, functies en upgrades downloaden en installeren, zodra deze op de markt komen. Klanten kunnen hierdoor direct gebruik maken van de nieuwste functionaliteiten. Met het platform zijn digitale werkplekken aan te passen aan de actuele behoeften, terwijl tegelijkertijd de beveiligingsfuncties en software volledig up-to-date worden gehouden. Om de gebruikstijd te maximaliseren kunnen software-upgrades en support ook op afstand worden uitgevoerd.
Veranderende behoeften

Maurits Aalders, Director Marketing Ricoh Nederland: “Een belangrijk aspect van de digitale werkplek is informatie beveiligen en deze direct beschikbaar maken als dat nodig is. Bedrijven moeten zich tegenwoordig razendsnel aanpassen aan veranderingen en wij beseffen dat onze klanten hierdoor nieuwe behoeften hebben. Wij werken met ze samen aan een optimale digitale werkplek.”

De nieuwe serie bevat Ricoh Cloud Workflow Solutions. Hierdoor is het mogelijk om documenten direct beschikbaar te maken in de cloud, waardoor de klant altijd en overal kan werken. Daarnaast zijn de MFP’s voorzien van het nieuwe Smart Operation Panel. Op basis van de feedback van klanten is de toegankelijkheid en gebruikerservaring nog verder verbeterd. Daarnaast kan de nieuwe interface worden afgestemd op individuele werkplekken, workflows en behoeften.

BLI Award

De nieuwe Ricoh IM C4500 met de nieuwe Always Current Technology is direct erkend met twee BLI Winter Pick Awards 2019. BLI, ’s werelds grootste onafhankelijke tester van hard- en software in de printermarkt, heeft de keuze voor de winnende systemen gebaseerd op een grondige evaluatie van een uitgebreide reeks technische criteria. Deze intelligente multifunctionele A3 kleurenprinter is benoemd tot ‘Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP’ en is met de Ricoh Intelligent Scanning Technology uitgeroepen tot ‘Outstanding Achievement in Innovation’.

“Ricoh zet zich in om digitale werkplekken meer mogelijkheden te geven en ontwikkelt de tools om dit te realiseren. Dit zijn twee redenen waarom ze het ‘goud’ mee naar huis namen tijdens onze Winter Pick Awards”, aldus David Sweetnam, Director of Research and Lab Services EMEA/Asia for Buyes Lab.