+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Tips: Productief samenwerken op afstand in mijn business

Digi Consult > Nieuws en events > Ricoh > Tips: Productief samenwerken op afstand in mijn business

Tips: Productief samenwerken op afstand in mijn business

Onze manier van werken is veranderd. Werken op afstand had nog nooit zo’n groot aandeel als nu. Maar hoe zorg je voor dezelfde resultaten? En hoe zorg je ervoor dat de productiviteit en medewerkersbetrokkenheid gewaarborgd blijven? Dit naslagwerk bevat duidelijke aanbevelingen en praktische handvaten om de business door te laten gaan.

Veel werknemers zien echter niet helemaal in hoe lastig het is om samenwerken op afstand mogelijk te maken – ze verwachten dat hun werkgevers er gewoon voor zullen zorgen.

Uit onderzoek van Ricoh blijkt dat 75% van de werknemers gelooft dat samenwerken op afstand een onderdeel zal zijn van toekomstige arbeidsovereenkomsten. Bovendien vertrouwt 70% van de werknemers erop dat hun werkgevers momenteel investeren in de technologie die nodig is om te voldoen aan de toekomstige personeelsvereisten.

Meer lezen? Het volledige naslagwerk vind je hier.