+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Digi Consult breidt uit | Overname Ronson

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Digi Consult breidt uit | Overname Ronson

Digi Consult breidt uit | Overname Ronson

Een nieuwe mijlpaal is bereikt in het bestaan van Digi Consult! Onlangs benaderde Ronson, aanbieder van kantoormachines in regio Kempen en Antwerpen, Digi Consult voor een overname. En wat bleek? Ronson + Digi Consult = de perfecte businessmatch. Zo versterken we verder onze nationale dekking! 

Uitbreiding regio in Antwerpse Kempen

Bij Digi Consult gaan we geen enkele opportuniteit uit de weg die ons bedrijf doet groeien. De wereld evolueert continue en wij evolueren volop mee. Dankzij de overname van Ronson krijgen we er een trouw klantenbestand bij die we, naast printers en copiers, van een totale dienstverlening kunnen voorzien. Digi Consult is reeds op verschillende takken werkzaam en met deze investering kunnen we onze groei volop verderzetten. Want groei betekent vooruitgang! 

Wie is Ronson?

Ronson, Ronny Steurs heeft reeds 30 jaar ervaring in de branche. Als onafhankelijke verdeler van kantoormachines staan ze hun klanten als geen ander met raad en daad bij om het ideale kantoorapparaat aan te bevelen. Ze werken ook uitsluitend met topmerken voor kopieerapparaten, printers, faxen en scanners of multifunctionele toestellen.

Zaakvoerder Ronny Steurs, aanbieder van multifunctionele printers Ronson, vertelt: “We hebben besloten om in zee te gaan met Digi Consult omdat het een vooruitstrevend bedrijf is met dezelfde waarden en normen. Het omgaan met klanten en de naservice sluit helemaal aan met onze manier van werken. Ze hebben inhouse reeds veel kennis en bieden een uitgebreid aanbod aan multifunctionele printers aan. Naast copiers en printers biedt Digi Consult ook interactieve schermen, softwareoplossingen en digital signage aan. Dit maakt dat we ons cliënteel nu met nog groter aanbod kunnen servicen. Het is een bedrijf dat klaar is voor de toekomst en dit ook al heeft bewezen.”

Contacteer ons 24/7 voor de opvolging, naservice en het onderhoud van al uw kantoormachines. Daarnaast staan we met onze vier servicepijlers: Digi Print, Digi Touch, Digi Sign en Digi Soft helemaal tot uw dienst voor al uw digitale uitdagingen.