+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Aftermovie kennismakingsevent

Aftermovie kennismakingsevent

Op donderdag 31 maart organiseerde Digi Consult zijn eerste kennismakingsevent in het Aspen Event Center. Na de versoepeling van de coronomaatregelen was het weer mogelijk om onze klanten in levende lijve te ontmoeten. We waren dan ook erg blij dat jullie zich in groten getale hebben ingetekend voor deze speciale gelegenheid. Met ruim 150 aanwezigen kunnen we dan ook terugblikken op een geslaagde eerste editie.

Na de verwelkoming met aangepast aperitief kreeg iedereen de kans om te netwerken in een ontspannen setting. Voor het team van Digi Consult was het een blij weerzien met vertrouwde klanten en een uitstekende gelegenheid om heleboel nieuwe gezichten eindelijk beter te leren kennen.

Het afgelopen jaar is de digitaliseringstrend wereldwijd in een stroomversnelling geraakt. De toegenomen vraag van ondernemingen naar betrouwbare hardware- en softwareoplossingen op het vlak van digitale opslag en gegevensverwerking zorgde ervoor dat ons aanbod op heel wat interesse kon rekenen. Dat merkten we ook tijdens de presentaties. Jullie volgden met grote belangstelling de demo’s en uiteenzettingen over onze vier grote pijlers: Digi Print, Digi Sign, Digi Soft en Digi Touch.

Na afloop werd er nog een aangenaam vervolg gebreid aan deze boeiende dag. We trokken onze skilatten aan voor een verkwikkende portie wintersport. Bij de ene verliep de afdaling als iets moeizamer dan bij de andere maar dat kon de pret gelukkig niet drukken. Wie geen zin had om de kou te trotseren, kon intussen gezellig napraten in de knusse après-skibar. Afsluiten deden we met een heerlijke maaltijd en een drankje.

We hopen van harte dat jullie allen een fijne avond beleefden. Het wordt alvast een heuse uitdaging om dit evenement te overtreffen, maar dit schrikt ons zeker niet af om al voorzichtig te brainstormen over een eventuele sequel! Heb je het event gemist of wil je alles nog eens herbeleven? Bekijk hieronder dan zeker onze aftermovie!