+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Many colors, one OnIT | 12 mei 2023

Many colors, one OnIT | 12 mei 2023

Vrijdag 12 mei 2023 was het zover: het allereerste OnIT-event! We kwamen met alle medewerkers samen in de Koningin der Badsteden, het mooie Oostende. Dé ideale gelegenheid om alle bedrijven onder de On IT!-groep beter te leren kennen.  Eén voor één bedrijven met een waaier aan verschillende IT-oplossingen & -diensten. Zo slagen we erin om samen een totaaloplossing aan te bieden. Na een inspirerende en leuke avond (mét de nodige dansmoves) gingen we met een voldaan gevoel naar huis. We kijken alvast uit naar het volgende event! #weareOnIT!

Natuurlijk kregen wij bij Digi Consult ook de kans om ons bedrijf aan iedereen voor te stellen. Onder regie van Jan Matthys goten we Digi Consult én alle oplossingen die we bieden in één kort maar krachtige bedrijfsvideo. Ben je benieuwd wat wij bij Digi Consult voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Sit back, relax en geniet van ons filmpje.