+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Junior Accountmanager Yente blikt terug op 1 jaar bij Digi Consult

Digi Consult > Nieuws en events > Bedrijfsnieuws > Junior Accountmanager Yente blikt terug op 1 jaar bij Digi Consult

Junior Accountmanager Yente blikt terug op 1 jaar bij Digi Consult

Vacature-Helpdeskmedewerker

Leer Yente Ponnet kennen! Junior Accountmanager en intussen iets meer dan een jaar actief bij Digi Consult. Benieuwd hoe hij zijn tijd in ons bedrijf tot nu toe ervaren heeft? Dankzij hem krijg je wat meer inzicht over hoe het is om te werken bij Digi Consult. Lees zeker verder!

 

Yente Ponnet, sinds 2022 Junior Accountmanager bij Digi Consult:

“Als Junior Accountmanager ben ik verantwoordelijk over een klantenportfolio dat verspreid is over heel België. Deze klanten reik ik enerzijds onze interactieve oplossingen aan (sales) en anderzijds voorzie ik hen van opleidingen zodat ze hier ook zelf op een professioneel niveau mee aan de slag kunnen (service na verkoop).

Voordien was ik aan de slag binnen de HR sector maar dit viel niet volledig binnen mijn verwachtingen. Daarom heb ik me gefocust op wat ik graag deed binnen deze job: contact met mensen. Dat vond ik vervolgens terug in de functie van Accountmanager bij Digi Consult en van deze switch heb ik nog geen moment spijt gehad!

Ik heb binnen Digi Consult van in het begin een heel goede begeleiding gehad van A tot Z. Tot op vandaag kan ik nog steeds terecht voor iedere vraag bij de sales manager en de andere collega’s. Het is de open cultuur, het aangenaam klantencontact en de vrijheid die je krijgt die er voor zorgen dat ik iedere dag met plezier ga werken. Het is fijn om deel uit te maken van een hecht team!

De inzet die je toont in het bedrijf wordt echt geapprecieerd en beloond met veel vrijheid en vertrouwen. Dit heb ik ook gemerkt in mijn persoonlijk groeitraject. Zo ben ik begonnen zonder enige sales ervaring waarbij ik vooral vaak aan koude prospectie deed en klanten moest opbellen. Op deze manier heb ik zelf een klantenbestand kunnen opbouwen en werd ik vervolgens ook beloond met een bestaand klantenportolio dat ik mocht opvolgen. Het was een interessant leerproces waarbij ik alles stap per stap heb kunnen omzetten naar de praktijk. Mijn doel is om nog een mooie carrière uit te bouwen bij Digi Consult en uit te groeien tot Senior Accountmanager!”