+32 (0) 53 683 194
info@digiconsult.biz
ssssssss
sss
abc

Milieuvriendelijkheid als waarde voor Digi Consult

Digi Consult > Nieuws en events > Copy > Milieuvriendelijkheid als waarde voor Digi Consult

Milieuvriendelijkheid als waarde voor Digi Consult

Digi Consult

Aangezien Ricoh in Vlaanderen de grootste partner is van Digi Consult, delen wij eveneens bepaalde waarden met hen. Ricoh, het internationale bedrijf dat allerlei kantoormaterialen aanbiedt, hecht veel belang aan het zuinig omgaan met het milieu. Duurzame ontwikkeling is voor hen het voldoen aan de behoeften van de huidige generaties zonder de behoeften van de toekomstige generaties in het gedrang te brengen, en wij delen deze opvatting volledig.

Digi Consult = Digitalisering

We ijveren voor een eerder digitaal gestuurde manier van werken. Bestaande papieren documenten inscannen is hier een eenvoudig voorbeeld van.  Uiteraard is het in sommige gevallen noodzakelijk om over een papieren document te beschikken, maar wanneer dit echter niet specifiek nodig is, prefereren wij voor het digitaal maken en verzenden van informatie. We willen een zo groen mogelijk bedrijf creëren.

Bent u net als ons een milieubewust bedrijf of kan u deze waarden appreciëren? Opteer dan voor uw technologische kantoorbenodigdheden zeker voor Digi Consult!